вторник, 5 юли 2016 г.

10 причини да изберем винилов сайдинг

Виниловият сайдинг се използва за облицоване както за нови, така и на стари фасади на сгради. Това го прави желана опция за екстериора на жилищни и административни сгради. Кои са предимствата на сайдинга?
1. Добър външен вид - Алта Сайдинг е енергийно-ефективна облицовка за външни фасади, която се отличава с модерен стил в широка цветова гама. Сайдинга добре имитира и естествени материали като камък и дърво с различни текстури и вариации.
2. Богат избор - Освен, че имитира добре естествените материали, сайдинга предлага голямо разнообразие от цветове, което дава различни варианти за съчетаване и разположение при монтаж на панелите. Това открива възможност за постигане на желан архитектурен стил.
3. Комфорт и спокойствие - Благодарение на своите изолационни характеристики в горещите летни дни запазва дома Ви хладен, а в зимните месеци запазва топлината в него. Сайдинга създава и добра шумоизолация , намалявайки шума с 45 на 100.
избор на сайдинг
4. Устойчивост и защита - Технологията по която е произведен Алта Сайдинг го прави енергоспестяващ, звукоизолиращ и удароустойчив. За разлика от естествените материали не е толкова податлив на външни атмосферни условия. Предимството му е, че не абсорбира вода, недосегаем е за вредители като насекомите и е издръжлив на силни ветрове. Със своята устойчивост на външни атмосферни влияния той предпазва фасадата на сградата, осигурявайки и по-дълъг живот.
5. Енергийна ефективност - Когато се поставя с придружаващите го изолации, сайдинга може да намали енергийните разходи до 40-50%. Изолационните материали могат да бъдат по избор на клиента и се поставят между монтажните летви. Върху термоизолационният материал се поставя и паропропускащо фолио.

Цялата статия можете да прочетете тук:   10 причини да изберем винилов сайдинг

Няма коментари:

Публикуване на коментар